Speeltuin Roeffen Mart al jaren een begrip!

Fresh Park Venlo adopteert toestel in speeltuin

Fresh Park Venlo staat begaan en betrokken in de samenleving en Grubbenvorst. Zo past het “toestel adoptie plan” van Roeffen Mart in haar visie om ook voor de ouders en kinderen binnen haar agrarische achterban en binnen haar werknemers de leefbaarheid van Grubbenvorst te steunen. Fresh Park Venlo adopteert de grote houten trein. Een uniek en nostalgisch speeltoestel wat door zijn constructie van veel hout veel onderhoud en veiligheidsmaatregelen vraagt.

freshpark logo diap groen

De speeltuin draait al jaren op de inzet van de vele vrijwilligers die zich inzetten voor allerlei werkzaamheden in en om de speeltuin.

De kosten voor onderhoud (materialen),  afschrijvingen/ reserveringen, jaarlijkse veiligheidskeuringen en helaas ook de kosten n.a.v. vandalisme nemen echter met de groei van de speeltuin toe. Naast de beperkte subsidie van de gemeente, biedt Stichting Roeffen Mart nu het “toestel adoptie plan”.

Hiermee kunnen organisaties, die zich betrokken voelen bij het duurzaam ondersteunen van de speeltuin, door middel van een jaarlijks bijdrage een toestel adopteren. Hiermee worden de kosten van het onderhoud van het betreffend toestel gedekt en de jaarlijkse exploitatie van de speeltuin voorzien van structurele inkomsten. Het voortbestaan van deze unieke speeltuin wordt hierdoor voor de komende jaren geborgd.

Jos Caubo, manager Communicatie & PR bij ZON/ Fresh Park Venlo, over de motivatie achter de adoptie; “Fresh Park Venlo draagt graag bij aan het veilig stellen van de toekomst van de speeltuin. De speeltuin heeft een belangrijke regionale functie door het grote aantal kinderen die, al of niet met hun ouders, hier dagelijks komen spelen. Wij zijn trots op dit prachtige initiatief en hopen dat nog vele generaties kinderen van de speeltuin kunnen genieten”.

Hans Hendrikx van Roeffen Mart roemt de maatschappelijke verantwoordelijkheid van  Fresh Park Venlo; “Wij zijn erg blij met zo’n betrokken partner  die met deze adoptie zich langdurig committeert aan het behouden van onze unieke speeltuin voor toekomstige generaties kinderen. Ook leuk omdat we feitelijk in de achtertuin van Fresh Park Venlo gevestigd zijn” aldus Hendrikx.

Fresh Park Venlo is de zesde adoptie ouder na Wonen Limburg, Henk Bovee Horst Keukens en Badkamers, RKSV Wittenhorst, Rotary club Horst-Sevenum-Maasdorpen en Rabobank Maashorst.

Sluit Menu