Speeltuin Roeffen Mart al jaren een begrip!

Jonge ondernemer met het hart op de juiste plaats adopteert toestel

Enrico Bovee, een jonge ondernemer, eigenaar van Henk Bovee Horst én vader van (2) jonge kinderen, adopteert het toestel Oasedorp in de speeltuin Roeffen Mart in Grubbenvorst. Enrico heeft recent de keuken- en badkamerspeciaal zaak in Horst van zijn vader Henk overgenomen.

Enrico Bovee over de speeltuin en zijn motivatie om als adoptie ouder te gaan optreden: “Sinds ik zelf kinderen heb kom ik vaker bij de Roeffen Mart speeltuin. Vorige jaar heb ik met een vrijwilliger gesproken. Ik schrok toen toch wel even. Ik had verwacht dat de speeltuin meer op subsidie van de Gemeente draaide. Onze branche zit niet in de gemakkelijkste tijd. Ik vind het normaal als je zelf 10 tot 15 keer per jaar met je kinderen komt en je kunt je steentje bijdragen dat je dat dan ook moet doen.”

Henk Bovee Horst is een bedrijf die u als klant kan ontzorgen. De filosofie van Henk Bovee Horst is niet alleen keukens en badkamers te verkopen maar ook alle voorwerk in een snel tijdsbestek voor onze klanten te doen en dit betekend dat u als klant niets hoeft te doen. Het hele traject wordt volledig uit uw handen genomen. Van ontwerp, voorbereiding tot aan realisatie en afwerking. Henk Bovee Keukens en Badkamers Horst adopteert de komende 3 jaar het toestel Oasedorp, een houten speeltoestel waarin kinderen kunnen klimmen, klauteren en vanaf kunnen glijden. Een uniek toestel wat door zijn constructie van hout en touwen veel onderhoud vraagt.

Op onderstaande foto poseert Enrico Bovee bij het geadopteerde toestel:

jos 7808 medium

De speeltuin draait al jaren op de inzet van de vele vrijwilligers die zich inzetten voor allerlei werkzaamheden in en om de speeltuin. De kosten voor onderhoud (materialen),  afschrijvingen/ reserveringen, jaarlijkse veiligheidskeuringen en helaas ook de kosten n.a.v. vandalisme nemen echter met de groei van de speeltuin toe. Naast de beperkte subsidie van de gemeente, biedt Stichting Roeffen Mart nu het “toestel adoptie plan”. Hans Hendrikx van Roeffen Mart roemt de gedrevenheid en betrokkenheid van de samenwerking met Henk Bovee. “Enrico staat als jonge ouder midden in onze doelgroep en kan dus als geen ander waarderen wat de speeltuin voor de kinderen in onze regio betekent en zijn gedrevenheid, ook richting collega ondernemers om zich als adoptie ouder aan te sluiten, is aanstekelijk”, aldus Hendrikx. Henk Bovee Keuken en Badkamers is de vijfde adoptie ouder na RKSV Wittenhorst, Wonen Limburg, Rotary club Horst-Sevenum-Maasdorpen en Rabobank Maashorst.

Sluit Menu